Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Avondvierdaagse Snoep Dordrecht

Dordtse Avondvierdaagse keert terug in 2024

Vier dagen wandelen voor basisschoolkinderen

Van dinsdag 11 juni tot en met vrijdag 14 juni 2024 wordt in Dordrecht de Avondvierdaagse gehouden. Voor het eerst sinds 2019 kunnen basisschoolkinderen weer vier avonden wandelen door de stad.

Voor wie is de Dordtse Avondvierdaagse?

De Dordtse Avondvierdaagse is bedoeld voor alle kinderen van zes tot en met twaalf jaar. Kinderen kunnen zich inschrijven voor de 5 kilometer, de 10 kilometer of de 15 kilometer.

De wandeltochten starten elke avond om 18.30 uur vanaf het Wantijpark. De routes lopen door verschillende wijken van Dordrecht en zijn speciaal uitgezet voor kinderen.

Onderweg kunnen de kinderen genieten van muziek, optredens en andere activiteiten. Aan het einde van elke avond ontvangen de deelnemers een medaille.

Traditie van snoep en patat

Bij de Dordtse Avondvierdaagse hoort traditioneel ook snoep en patat. Langs de routes staan kooplieden die deze lekkernijen verkopen.

Voor de kinderen is het een feest om onderweg te kunnen smullen van hun favoriete snacks. Voor de kooplieden is de Avondvierdaagse een belangrijke bron van inkomsten.

De Dordtse Avondvierdaagse is een prachtig evenement voor kinderen en voor de stad Dordrecht. Het is een mooie manier om samen te bewegen, te genieten van de stad en om tradities in ere te houden.


Komentar